Yurt seçiminde doğru tercih

Üniversite kampüsü ile entegre şekilde bir yapıya sahip olan Aydın kız yurdu bünyesinde bulundurduğu sosyal aktivite merkezleri ile öğrencilerin okul ve yurt arasında bir hayat sürmesini ve eğitim hayatlarına odaklanmasını sağlıyor. Aydın kız yurtları seçenekleri arasında hizmetleri ile öne çıkan yurdumuzun bünyesinde bulunan spor salonları öğrencilerin zinde olmasını sağlayan bir birim olurken cep sineması bölümü ile öğrencilerin keyifli anlar yaşaması ve sosyalleşmesi sağlanıyor.

Sağlıklı bireyler yetiştirmek için özel hizmetler sağlayan yurdumuzun bir diğer önemli hizmet birimi ise Türk hamamı sauna merkezidir. Bu alanda kız öğrencilerin rahatını ve konforunu öne çıkartan öğrenci yurdumuz geniş olan yeşil bahçesi ile açık alanlarda da kız öğrencilerin rahat bir nefes almasını sağlıyor. Çamaşır yıkama hizmetleri ile temizliğe önem veren öğrenci yurdumuz, etüt salonu ile de öğrencilerin akademik hayatlarında başarılı olmasını sağlıyor.

Eğitimde Başarıyı Artıran Fiziki Yapı

Aydın kız öğrenci yurtları alternatifleri arasında bütüncül konaklama hizmeti ile öne çıkan Aydın Akademi Kız Öğrenci Yurdu, 1-2-4 kişilik odaları ile konforlu alanlar oluşturulurken odalarında bulundurduğu konforlu ortopedik yatak, mini buzdolabı, ofis koltuğu, kitap ve çalışma masası gibi bir öğrencinin ihtiyacı olan materyaller bulunduruluyor. Kız öğrenci yurdumuzda merkezi kaloriferli ısıtma sistemi kullanıldığını ve binanın 24 saat güvenlik kamerası ile kayıt altına alındığını düşündüğümüzde kız öğrencilerin güvenli ve sıcacık bir yuvada konaklama hizmeti aldığını görüyoruz. Vizyonu ve misyonu ile öğrencilerin akademik hayatlarına ve sosyal hayatlarına katkıda bulunmayı amaçlayan öğrenci yurdumuz hizmetlerini bu doğrultuda sağlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir